Værløse og Hareskov sogne

headerbar.gif

Musikgudstjeneste med Det islandske kor Staka - Kirke Værløse Kirke
Under ledelse af Fritze Steiner-Johnsen får denne gudstjeneste et islandsk islæt med koret, der bla synger værker af dirigenten selv, Stefan Arason. Med bibeltekster og godbidder af islandsk litteratur.

19. september 2017 kl. 19:30.

Bartok, Paganini med flere - Værløse Kirke
Loussine Azizian (violin) og Maria Eshpai (klaver) spiller værker af Bartok, Paganini, Sibelius og Sarasate.

1. oktober 2017 kl. 16:00

SpurvMøderSvale - Kirke Værløse Kirke

Musik og ord om Grundtvig. SpruvMøderSvale er et band, der fortolker og formidler Grundtvigs salmeunivers på en ny måde.

11. oktober 2017 kl. 19:30.

Tresifinado - Kirke Værløse Kirke
Vi skal sydpå og langt væk. Spansk, brazilliansk, venezuelansk - og nordisk.
Medvirkende: Pia Kaufmanas (fløjte), Torben B. Nielsen (guitar) og Afonso Corrêa (percussion).
25. oktober 2017 Kl. 19:30.

Anastasis Messe - Hareskov Kirke
Koncert og gudstjeneste i ét under ledelse af Fritze Steiner-Johnsen.
Medvirkende: Frederik Magle (komponist og pianist), Nikolaj Kjølsen og Hareskov Kirkes Elite- og Ungdomskor dirigeret af Marleen Lundvig.

16. november 2017 kl. 19:30.

Vokalensemblet Ars Nova - Værløse Kirke
Koret synger en række fine korværker, herunder af Benjamin Britten, under ledelse af Paul Hillier.

19. november 2017 kl. 16:00

Musikgudstjeneste med Gospelkoret - Kirke Værløse
Fritze Steiner-Johnsen står for gudstjenesten som bliver tilsat rytme og klang af Kirke Værløse Kirkes gospelkor under ledelse af organist Stefan Arason.

6. december 2017 kl. 19:30.

Julekoncert: Dansk og engelsk julemusik - Værløse Kirke
De to dirigenter Lene Rasmussen Hesdorf og Roger Munck-Fairwood dirigerer de to kor Roskildekoret og Værløse Kirkes Ungdomskor i en kærlig jule-kor-battle.

10. december 2017 kl. 16:00.

Julekoncert - Hareskov Kirke
Lyngby Kammerkor gæster Hareskov Kirke med en fin julekoncert.

10. december 2017 kl. 19:00.

Dorthe Zielke
Opførelse af "Josephs Drømme"
Trio Petreni